Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtalet



I ett naket flöde
strömmar kärleken
mellan oss

Okända
kraftfält attraherar

Vi möts i vågor
av erotisk mångfald

Du doftar




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 707 gånger
Publicerad 2006-06-10 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP