Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

J A G

Jämför Mig inte med allmänheten 

ty Jag är inte som andra

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-05 12:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skönt med människor
som törs stå upp för
sig själv. Utan att
trampa på andra!
:}
2018-07-08

  ResenärGenomLivet VIP
Just så...var och en är unik...och det ska vi respektera...bra...
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP