Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackerhet


dina mörka ögon
dina solar som lyser svart

opaliska stjärnor
gnistrandes fram

ditt leende
ditt ljuva fagra leende

med läppar så fina

din röst, din blick
din aura, din charm

din kropp, sinne
eller själ

besmältandes

så fin
så ytterligt fin























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2018-07-06 00:28



Bookmark and Share


  Engel
En nästan barnslig iver i denna text, som om du saknade ord, men ändå flödar över av ord. Härligt och medryckande!
2018-08-30

  Blått Norrsken VIP
Dina ord får ”träffande”innebörd där vederbörande kan ta åt sig av varje smickrande ord. Snyggt!!!
2018-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Så ömt och kärleksfullt...
2018-07-07

  aol
Kändes så äkta rakt från hjärtat, gillas mycket,
2018-07-06

    Askanden
Solar som lyser svart...
2018-07-06

  henke_r
Osedvanligt vackert!
2018-07-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens äkthetsbevis i skönskrift!
2018-07-06

  SatansSon VIP
så känns äkta kärlek.
2018-07-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Superlativer
bubblar från Dig
som sköna ljus
man känner via
dem ett gott sus
en sorts brus
man förstår
det handlar
inte om krus
utan <3-ats rus...
2018-07-06

  Alysse VIP
Den allra skönaste
av alla skönheter
vacker inifrån och ut
älskad av någon
oändligt mycket
2018-07-06

  Nils-Robert
Vilken hyllning. Bra
2018-07-06

    Sefarge VIP
Nedsmältande!
Inte ens schampo
-nerings firmornas
Omslagsflickor göre
sig besvär här!
;}

2018-07-06

  Rise Little One
Vackerhet i sin helhet!
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP