Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅ SOMMARTANKA 06.07.18

Högsommar dofter
övermogna sädesax
hänger slokörat

skäran väntar nyvässad
befruktad med morgondagg.


Feromonkänsligt
hudvecken breder ut sig
mot universum
oändlighetens linje
har matematiskt korsats.

© Bosse 6 juli 2018.




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-06 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten