Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa barn får aldrig höra det, vilket är oförskämt.


Till eleven


Du är värdefull

Allt du gör
ger en dag din framtid,
allt du vet
kommer att växa

Man kan säga att
du blir rik på kunskap

Du formas av glädje
men också av det som är svårt

Det svåra måste du övervinna
kanske som om du vore vuxen

så ta den hand som sträcks mot dig
Du behöver den, och
vet du vad

Den behöver dig också.



15/4 2018




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-06 18:04



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
värmande - till alla elever!
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP