Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NedräkningeN

 

 

13. kanske 12. 11?

 

det spelar, en tidsroll
rock, pop och soul

 

som att kliva ut i ett allt,
sträcka sig efter ett äpple
steppa tillbaka på tå, och bara
balansera på kanten av
YIPPIE!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-06 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP