Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKA 08.07.18

Frågande begär
låter ljuset stråla, när
Dina ögon såg

plommonträden skuggande
gudomligt morgonlyckan.

© Bosse 8 juli 2018.




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-08 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten