Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


"2 flugor utan smäll" (Schackpoesi)

Ni känner igen er,
En liten sommarstuga
Det är varmt och svårt att sova
En fluga surrar runt ens ansikte hela tiden
Man blir aldrig av med den och man orkar inte kliva upp och jaga ut den

Plötsligt är det en fluga till som surrar !

Det var nog så min motståndare i Schack-SM kände sig,
då jag irriterade honom med min springare och sedan kom
e-bonden som den andra flugan.

Partiet blev ett mästerverk och jag fick en flygande
start på tävlingen i Ronneby

© Christer Johansson 2018-07-09




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-09 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP