Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buss 101

Hennes leende
Han lutar sig över sätet bredvid henne
Viskar barnsligt i barnets öra
Hon lyser

Barnskratt fyller luften av bubblande glädje
Som det rosa tuggummit den motstridiga tonårsbruden blåser ut, precis bakom henne

Hon lutar sig över, säger något
Något jag inte hör för min musik dånar hål i mina trumhinnor men jag tänker inte göra något åt det ”you never really knew me, never really” .. det går in i hjärtat.
Hennes ögon lyser..
Hon skrattar nu.. och barnet formar munnen till något för mig helt obegripligt just nu..
Han kollar klockan, tittar ut genom fönstret
Hon ..




Övriga genrer av Isabell Klintenberg
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-09 22:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den här var bra, du, isabell.
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Isabell Klintenberg
Isabell Klintenberg