Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är allt där e

Jag vill ha dej. Full. Med smaken av alkohol i mitt blod.
All tid som du har tagit upp. Letat dig in i drömmar, rört vid fingrar.
Allt jag ser är dina ögon, jag slutar funka
Dina läppar gör mig svag. Fantasin om dej och mej..

Eufori.

Du står så nära nu, natten har krypt sig på igen.
Jag känner nikotinet i din andedräkt.
Sväljer. Smakar beskheten, berusad av mer än bara sprit.
Du har ställt dej närmre nu. Men bara våra blickar får komma nära.
Låt inte verkligheten ta över. Rädd att förlora det här..

Fantasi.

Ändå släpper vi aldrig blicken från varann,
kan känna din blick bränna, var lem ömmar.
Jag undrar om du ser hur jag ser dej. Vet du att jag vill, vill närmre intill?
Vet du hur jag våndas, magen vänder sej.
Vill tro att allt är inbillning, men jag ser dej. För full för att bry mej just nu.
Vill inte förstöra ögonblicket. Hur länge kan vi stanna här?

Kan vi bara stanna kvar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Isabell Klintenberg
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-21 10:37



Bookmark and Share


  Stay Golden
mysigt sensuell
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Isabell Klintenberg
Isabell Klintenberg