Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
publicerad i Populär Poesi nr 37, "Förnekelse" *stolt*


Bestrider dig

 

 

 

i tunna linjer över handryggen
sveper en medveten tanke
där växer en vilja,
en klåda som blöder vid minsta beröring,
ett liv med vinklade andetag

 

 

jag sträcker upp min knutna näve
låter ådrorna spricka, andas in genom munnen
fyller bröstkorgen med lust

 

 

och du säger att jag inte finns

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-07-11 00:21



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same



... vem av oss i denna Socialkompetensens Villovärld finns? Ingen, eller någon enda äkta, vågar vara sig själv; blott skådesspelare finns!
2018-07-13

    ej medlem längre
Outstanding!!!
2018-07-11

  jba VIP


"där växer en vilja,
en klåda som blöder vid minsta beröring"

Oj vad snyggt!
2018-07-11
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP