Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilar i vår källa

 

 

 

du sover i andra änden
av soffan
jag ser dina andetag,
hur det rycker ibland
i dina ben

 

om en stund
är det du som ser mig

 

vi lever liksom
växelvis

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-12 13:34



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Underbar gestaltning av det outsagda fjärrans aning om blomstrande soluppgång
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP