Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det väntar på oss 10 år av vintern! informerar Daily Star.


Det kommer en mini "Glaciär epok".

 

 

Vid 2030 kommer jorden att gå igenom en slags istid, eftersom solaktiviteten kommer att minska med så mycket som 60%, säger forskare. Temperaturen kommer att bibehållas i tio år.
Om några år kan allt förändras radikalt. Världens kalla våg och solaktiviteten är i minst några år. Återkallandet av glaciären ledde till en förändring i orbitalförhållandet  mellan solen och jorden.

Klimatxperter varnar för att flödet av uppvärmda havsströmmar i Storbritannien har minskat sedan 2004, och forskare tror att denna avmattning kan få konsekvenser för klimatet i Nordamerika och Västeuropa. Kathryn Kelly vid University of Washington sade att avmattningen "fortskrider" på grund av det varma Indiska oceanet som stannar värmen från att flytta norrut till Storbritannien.
En annan studie om tidigare klimatförändringar visar att förändringar i Gulf Stream kan leda till en dramatisk kylning i Nordatlanten. Stockholms universitet studerade fossiler från Eemian-tiden före den senaste istiden, då temperaturen var extremt låg över hela världen. Dessa fossiler, inklusive växter och insekter, visar på plötslig kylning som orsakade en istid för planeten trots det varma klimatet. Enligt studien, medeltemperaturen var 4 grader Celsius, resterande låg under en period av 500-1000 år, rapporterar Daily Star.


Slutligen föreslår forskning som förra gången temperaturerna ökade signifikant, fanns stora förändringar i klimatet.




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-13 14:53



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Då får vi Européer börja
Packa ihop och flytta till
Afrika i stället om de vill
Ta emot oss?
2018-07-13

    Sefarge VIP
2 km is över börshuset
I Paris inget man längtar
Till eller?
Bäst att skita i klimatfrågan
Och elda på utav bara Hellskotta
Allt är ju redan förutbestämt
Eller?






2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP