Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av lavendel

Låt mig binda dig en sommarkrans
av lavendel jag plockat från din hud

Dom som doftar så som du gör
och som allt vi tidigare skapat

Låt oss måla över allt vi inte vill se
i bleka nyanser av purpur och violett

Så att vi kan minnas den här sommaren

När den ljuva doften av lavendel
fick oss att binda sommarkransar
kring varandras bultande hjärtan.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-13 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni