Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräsanden II

Molnen driver - sjön är oroligt askgrå
I vinden skaver vassen
och på stranden slår någon igen en bok
Förbi simmar hon i sorg
Måsen skyddade sitt byte
Den sista i hennes rad




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-14 10:16



Bookmark and Share


  Viksten
En väldigt vacker text
som så ofta
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP