Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mår bra på tåg

men i gångarna, där jag tätt passerar sovande människor, ses allt för långt in
De sovande är öppna som uppgivna musslor




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-14 11:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Cool bild.
2018-07-14

  Larz Gustafsson VIP
"Trans Europe Express".
Den perfekta resemusiken.

Jag älskar att åka tåg.
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP