Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Do not allow the fear of exposure to stop you from shining." Najwa Zebian


"the expanse [of heaven] is declaring the work" Psalm 19:1

älskar mig själv

du?

ni?

äh!

du bestämmer

du frågar om jag vill

jag svarar ja

men jag menar kanske inte

jag menar att jag inte vet och att jag kan fundera på det

fjäskar

intervjuad

väljer ni mig?

vilka väljer jag?

vem väljer jag?

hemma

min familj

var är min familj?

letar

letar efter min familj på intervju

på mitt jobb

var är min familj?

var är min familj?

"Wanting something i s not enough. You must hunger for it. Your motivation must be absolutely compelling in order to overcome the obstacles that will invariably come your way." Les Brown











Fri vers av Ess VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-14 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP