Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonsteg



Osynlig ström
ansluten i atmosfären
där allting flyter naturligt
Min personliga sfär
översköljs av fysiska upplevelser
i form av känslor
Vågor i form av krafter
drar i min kropp
från en gemensam punkt
där min påverkan är obefinlig
Utlämnad till en framtid
utan kunskap
överlämnas min handling
till eftervärlden




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-17 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP