Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte en haiku

 

 

ännu en natt som rusar fram
bär morgonens ljus på raka armar

lägger gryningen i mitt fönster

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-18 00:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Bildrikt, ja !
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP