Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets trappa

Hon är enkel men ändå förvirrande, hennes tindrande ögon får hans löpeld utav ord att plötsligt stanna.
Att släppa taget om hans kära var det svåraste han gjort, bara tanken av det får svetten att sakta rinna nedför hans panna.
Aldrig har han varit så vilsen som när han accepterade ödets bana för de båda, men det var även då han livet genom sina egna ögon återigen kunde skåda.
En svag och nedbruten man påbörjade sin färd med ögonbindeln fastbunden, han insåg snabbt att denna man måste byggas upp bit för bit från grunden.
En färd utan vägriktning skulle visa sig vara den rätta vägen i hans liv, trots att det till en början torkade ut hans saliv.
Ibland måste vi bemöta de största rädslorna som skrämmer oss, dit vi sedan kommer är dit drivet inom oss förevigt kommer att slåss.
Hon har varit ett litet guldkorn som grott i hans livs recept, hon har nog honom än inte riktigt släppt.
Igenom denna romans han sakta men säkert hamnade i något som gjorde honom destruktiv. Något som hindrade honom från att veckla upp sitt stativ.
Mellan varje leende föll en tår nedför hans kind, han hoppades att denna känsla skulle svepa förbi som en varm sommarvind.
Han nu ser tillbaka på detta som en fas i hans liv som bestod utav en trappa. Steg för steg genom helvetet gav honom en enorm styrka som han aldrig skulle tappa.
Vi blir lätt vilsna när vi låter oss ledas av andras drömmar och visioner. Lev ditt eget liv och låt inte någon måla in dig i ett hörn som en utav deras kloner.
Genom dina egna ögon du kommer färdas till en plats utav sann lycka, denna fantastiska plats kommer ditt liv förevigt smycka.




Bunden vers (Rim) av John Leidvik
Läst 401 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-18 13:53



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
"Vi blir lätt vilsna när vi låter oss ledas av andras drömmar och visioner. Lev ditt eget liv och låt inte någon måla in dig i ett hörn som en utav deras kloner".
En vers att läggas på minnet, tack
2018-07-27

  BenGust VIP
Bit för bit häver vi upp oss ur avgrunder
och formar över tid nya bastanta plattformar att agera utifrån.

2018-07-18

  överlevaren VIP
Mycket bra skildrat om livets olika faser och dess processer.
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

John Leidvik
John Leidvik