Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt,


Halvamånen tittar in genom nätfiske spett gardin,

vajar som en freds flaga sin broderade korg med rosor som valsar i mitt fönster.
Det är en gammal kanske 100 år men det är så stark av bomull tråd,

vacker och fräsch man tror att det är nytt eco bio produser. 

Den roliga katten är ute med tv kamera på halsband.

Hon jagar en råtta i flera nätter.

Katten är inte min men vi är kompisar.
Jag ska sova med Gud vilja.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-18 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP