Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riddaren och jungfrun

tiggaren är en öken
jungfrun är en skog

som riddaren hugger ner
för att hitta sin kamel




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-19 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson