Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek börjar inte med bråk

men addition som övergår
i multiplikationen
Med tiden inträder ren division
och slutligen å oundvikligt
förstås
subtraktion

Resultat och summa
produkt, kvot delas
och
går så jämnt upp
Svar på tal?
Ett, alltid ett och samma ensiffriga summa
som den då samtliga inblandade klev ut i livsmanegens ekvation med/utan (parentes)





Prosa av Mats Edin VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-21 09:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är väl snarare så att den slutar (i och) med bråk.
"Love will tear us apart again".

2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP