Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny tid

Fåglars sång
påminner om det ljuvliga,
om en tid att börja om,


(2002, 2018)




Fri vers (Fri form) av EmilA
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-22 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilA
EmilA