Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm om helighet

Du går på den heta sanden. Du strålar som en fallande stjärna mot en blå himmel. Kikarna når inte din kropp – skummet dränker dina fötter i takt med florentinsk musik. Utomlands bortom kroppen, bortom det förljugna och förutsägbara – tabun hänger som en gloria över din själs tabernakel. Kristusbilden. Mariabilden & alla andra ikoner färgar medvetandet med knäppta händer i absolution; abdikationen är avlägsen – du dras mot en helighet, ett profetiskt orakel.




Fri vers (Fri form) av EmilA
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-08-01 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilA
EmilA