Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havandeskapsförgiftning - i väntans tider

Du lille Ängel

stanna kvar där Du är

Du är efterlängtad

och Vi väntar på Dig här

bara för en liten stund

så att Du hinner mogna lite till

Älskade lille Ängel

min önskan är allt jag vill

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-28 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP