Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige i beredskap.

Mina tankar går till all den räddningspersonal,
från brandförsvaret, polisen och det militära
försvaret; all internationell räddningspersonal,
och alla frivilliga, som gör en fantastisk insats för
att bekämpa skogsbränderna runt om i Sverige;
också all personal och frivilliga som arbetar vid
naturkatastrofer runtom i världen.

Tacksam också för att Sverige återigen är på väg
att få ett upprustat militärt-och civilt försvar, och för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap
(MSB), samt för att skriften "Om krisen och kriget
kommer", delats ut till alla hushåll.

I går var det sju år sedan 77 människor mördades
i ett terrordåd på Utöya och i Oslo i Norge; de allra
flesta av dem var barn. Mina tankar går till offren,
de anhöriga och Norges folk.




Övriga genrer av Olof Lagerhorn VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-23 12:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är gott att se att när det händer sådana här saker så enas människorna...
2018-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag tar fullständigt avstånd från militärapparaten och anser att den bör avskaffas.
2018-07-23

  Annika Persson
Släck skogsbränderna då.

Snacka inte bara.
2018-07-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, alla tre innehåller budskap att ta lärdom av!
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP