Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Blått



himlen står blå över
solkattens lek
...solvattnet
vindflöjeln dansar
vinden är flyktig. livet kort
i vårt fängelse finns inga galler
vindbarn minglar
stryker duvornas törst
fjäderben
mjuk och len

himlen
är
oskyldigt blå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2018-07-23 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP