Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


                Ännu en (formell) kommentar.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
___________________________________________

En [1] stavelsebaserad modell är på gång. Hur språket hörs är (oerhört) important. Nu är texten fet och boken har fått 1 (en) början. Prolog(en) är [ännu] en eller 1 () antydan. Programspråket mä = 2237 (14) [5] fung. Så får man skriva enligt vad författaren förstår [just] nu – tiden (den) går. Genus [B] förekommer. Och datorn är igång enligt vad man vet <11101/ /111> och vetande förekommer… wow. Måhända en (1) square […] blir lagom info code – en (1) square är info <111/ /99> code, howdy color schema… cmyk <20/ /102> fungé.  
Måhända ånyo. () är ”formellt” 1 (ett) bigram. Eller: tecken- par. Paritet- en [1] är (formellt) okay <121/ /i> info. Tjatig farbror bygger språk enligt föregående antydan… wow///////////////////////////////////[…] fung.
Tiden går. Verbet är bestämd form. […] är vad (—) är. Tämligen formell info. Således är inte mer än [mä] 1 (en) miljon bokstäver eller tecken – wow. OKay before: vagn retur och cinnamon bulle (ë) fung. OKay <121/ /102> fung. 
2018 © före farbrorn funderar och bokför ännu en [1] antydan… y. Y = 89 – enligt (formell) convention. Howdy fung? Tydlig- en.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
___________________________________________

······················································································[ff]

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 134 gånger
Publicerad 2018-07-26 16:52



Bookmark and Share


  farbror zwed




·········································
                2574 – wow.
·········································



---------------------------------

2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed