Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett barn med fantasi, drömmar men, ingen tröst.


Barn Utan tröst.

Det går inte att trösta mig för det är ju bara ett ord
Det är ett onsynligt sår utan plåster
En sång utan ett slut och början
Ev viskning med allt förutom glädje och lust
Nej jag har inte lust att lyssna på det som inte kan läka
Istället lyssnar jag på det som kan läka och försöker hitta
Tröst och glädje.





Bunden vers av Eve Maria
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-26 18:49



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Omfamna ditt inre barn. Till slut kommer läkningen. Kram
2018-07-31

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln talar om Gud som all trösts Gud, barmhärtighetens Fader, som tröstar oss i alla våra svårigheter.
Lever man i gemenskap med Honom får man uppleva detta.
Det har jag vid åtskilliga tillfällen gjort.
Jesus har alltid varit trofast, även när jag varit trolös.
2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Eve Maria
Eve Maria