Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom till mig bara.


Moder Marias heliga hjärta

Snälla du fader, styr mig dit vingarna dig befalla.
Höra på dig över havet.
Ropa på dig under oceanen.
Fatta beslut högfärdigt.
Sköra kroppar du vidgar.
Under jord bevaras mitt hjärta med dig, I all försonlig, evighet..
Fader med himlen du, ljusets fördolda källa.
Förlåter våra liv,
piskar vårt blod.
Jesus med utsträckta armar.
Nu möts vi,
I, guds famn,
I, sonens armar,
I, moder Marias heliga hjärta.
Amen.




Fri vers av Eve Maria
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-02 15:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Maria var en vanlig människa.
Att tillbe henne är avgudadyrkan.

Det finns bara EN Gud. Inte tre.
2023-02-02

  cilax VIP
gillar
tror jag
2023-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Eve Maria
Eve Maria