Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans gestalt

Din gömda gestalt bland ditt folk och, i din kreation.
Människans avbild, allsmäktiga härskare.
Jesus du levde en gång för oss och, nu lever vi med dig.
Vilket underbart namn du ärnar.
Herre, du gav namnet till Jesus Kristus din son.
I namnet Kristus ska vi träffas en dag och, finnas för alltid.

Vi ska:
- Vårda kreationen
- Laga banden
- Stå till tjänst inför himlen

Tillsammans, besegrar vi helvetet, försonar all världens plågor.
Öppnar ögonen inför er min, herre.
I motgång växer välfärd, i dess tårar växer besegring.











Fri vers (Spoken word/Slam) av Eve Maria
Läst 70 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-06 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eve Maria
Eve Maria