Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom en haiku

 

 

ibland, utanför
bakom fördragen gardin

 

rinner kajorna

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-27 15:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag har också upplevt detta - fint formulerat!
2018-07-30

  Jaseph
Utanför och fördragen är två ord som liksom speglar varandra med ordet ”för” sist och först. Sedan blir jag så glad över sista raden. Magisk realism!!
2018-07-28

  Göran P Rödholm
Precis. Fin.
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP