Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fulbergarn inspirerade med sin text, vad den nu hette. Här är en kommentar. Bilden är ett sådant där underbart samarbete mellan min kamera, fingrarna och det som blev motivet.


Kritik på en text (1920) rick





När du blir diktator
kan du uppkalla egna gator
återinföra romerska kvarter
och drömma ihop ljudande klaver
lägga sista handen vid egenbestämda kartor.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 344 gånger
Publicerad 2020-01-02 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP