Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text En foträt protest mot vägsalt. av en poet som inte skrivit här på en tid. Katarina O´Nils Franke. (2018 07 30)


Kritik på en text (1967) rim om sex rader





En får stundom ta det 'cool'
om en sitter på sin stol

ta det annars som det kom mer
kanske skomakarn i himlen ser

iakttar var individer sätter fötter
rynkar sin näsa och med näven sin hötter...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-30 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP