Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluven


Gränsen,
mellan att vara livsbejakande
och destruktiv,
är hårfin.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 253 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-08-01 20:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den kan vara det, i allra högsta grad.
2018-08-02

  Lejonhjärtas poesi
Visst är det så hårfint i all sin komplexititet.
2018-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Definitivt inte.
I så fall har man - med all respekt - en märklig syn på vad livet i realiteten innebär.
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol