Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsägelser

 

 

"Det första intrycket gäller"

 

"Alla är värda en andra chans"

 

Hur ska vi ha det? 

Om vi gör ett dåligt första intryck, har det skitit sig då?

Eller ska vi ges en andra chans om det skitit sig? 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-02 12:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt! Men man kanske ska vara lite skeptisk mot första intrycket. Alla kan ha dåliga dagar av olika skäl.
2018-08-02

  Per Drysén
Man kan undra hur det är ställt med tankeverksamheten ibland
2018-08-02

  MALVAA VIP
Motsägelser SOM ÄR VÄRDA ATT FUNDERA PÅ
2018-08-02

  Fulbergarn
japp det ska vi
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP