Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Don't trust everything you see. Even salt looks like sugar. Narges Obaid


Förändring

du lärde mig att allting förändras
från känslornas syfte till de löftena som ges
du lärde mig att allting förändras
från sanningen till lögn, på bara noll sekund

du lärde mig så mycket
utan att du ens förstod själv
ja du lärde mig, fast vi är födda
så olik hos din underbara kristendom

Fördomar finns och kommer alltid finnas
Hur annars hatet vandra runt i fingrars ring?




Fri vers av Endless Love MS
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-02 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS