Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SD rider på folks missnöje.


Mörka skyar över Sverige

 

 

de sprider sitt budskap i stuga och på torg

de talar i Svea Rikes Sal

välklädda, propra i kostym

de talar med kluven tunga

likt lömska ormar hugger de

sätter tänderna i de tvehågsna

de som lockas av budskapet

de som ser dem som förebilder

hur lite de förstår

vad som döljer sig bakom orden

bakom det välkammade prydliga yttre

den dagen de vaknar är det försent

uppvaknandet blir smärtsamt

en baksmälla som knockar deras förhoppningar




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Öknens Ros VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-02 13:13



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Dessa ormar är sannerligen inte utrotningshotade!

2018-08-02

  MALVAA VIP
SD
HAR NÅG SÅ MÅNGA FEL MEN MAN KAN LÄGGA MÄRKE PÅ ATT DE HAR I FÖRSTA HAND BARA SVERIGE I DERAS AGENDA ÄN ANNAT I VÄRLDEN
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP