Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt jag skrivit.


Dagarnas sorg

Blommorna lyser starkt.
djuren springer livligt.
Vinden sjunger sorgset.
Fåglarna svävar fram på himlen.

Dagarna försvinner snabbt, plötsligt, tyst, ljudlöst...

regnet trummar högt sorgset och försvinner ljudlöst med vinden.

Träden dansar till det ljudlösa till det tysta.
Till det som inte hörs av ett mänskligt öra.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eve Maria
Läst 299 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-08-03 23:32



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Vad fint och ljuvligt rytmiskt.
2018-08-06

  Ex¤animo
Så vackert...
2018-08-06

  Nils-Robert
Fin poesi
2018-08-04

  Viksten
Vackert och elegant
2018-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Eve Maria
Eve Maria