Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Skapa ur intet. Av Lars J. Min kommentar skriven 2018 08 04.


Kritik på en text (nr 1997) rick




Ord likt klibbande svett
undran över egentlighetens vett
kommer en tänkt sanning därur
eller sova på saken o ta en lur
berusning i ord känns väl påklätt?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2020-08-10 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP