Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muserna



Clio dotter till Mnemosyne
Ge varandra utrymme att uppleva livet
i form av kunskap om framtiden
Ett tillfälle att förstå:
Överklassens intressen
Kyrkans makt historiskt
Musikens privilegier
Århundradens kulturella elit
Resorna genom Europa:
Nyfikenhetens drivkrafter
i ungdomen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-04 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP