Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kinky

pushup-bh, strumpebandshållare,
nätstrumpor – nu är du min underhållare

dina långa ben i högklackade läderstövlar
du mina känslor sveper med dig, du dem skövlar

du är så sexig i din mest kinky outfit
gardinen är öppen så till och med grannarna får sig en titt

ändå du den allra skönaste på denna jorden är
när du blott dina piercingar och tatueringar bär

och när du tar mig, tar du fullständigt andan ur mig –
då får du allt du vill ha, allt du önskar dig går för sig




Bunden vers (Rim) av Kale Ripoff
Läst 745 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-06 21:02



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning på denna också!

Jag har också, typ mellan 20 och 30 års ålder, varit förtjust i unga, vackra och vilda kvinnor! :-P
2023-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff