Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark


Det är jag som är den starka,
skrek jag
liggandes på golvet
med dig sittandes gränsle över mig
hånskrattandes

Det är jag som är den starka,
skrek jag
när jag rest mig upp
och stängt dörren

Jag. Jag. Jag.
Den som saknar behovet
att dra undan mattan för andra




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 144 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-08 09:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol