Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Molnets skepp. Av Peter Olausson. För att min kommentar skulle bli mer lättläst för individer som så helst läser, texter. Text legat i utkast sedan 2018 08 09.


Kritik på en text (1735-C) orim-ligt




Känns här än mer övertyga
i känslan av att görat,
det sker för att en inte kan låta bli,
skriva, leva, agera i

ett tillfälligt och ändå långt gående tumult.
Om det skulle 'gå att låta bli',
skulle det då alls levas, livet?
Försök till att låta sig beskrivas, skrivas.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-06-27 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP