Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


98 [JUST] Nu… wow///////////////////////////////////////////

 

/-tecknet är viktigt… mycket. Den här texten är eller blir inte (ac)

mycket lång…

emellertid.

Justering av data <97/ /25> protokollet Ba+ fredag em.

20180810 (em) fung.

Typografering [10000/ /ae] är trevligt… wow//////may-bee?

Not frequently////////////////////////////////////////////

Datorn är 1 (en) hjälpsam <10110/ /101> en///////////////// 

355:113 (pi) fung… wow. Även//////////////////////////////

wow//////////////////////////////////////////////////////

foerecommär. Äeventuellt (tämligen) okay <121/ /11101> text

not [(ac)]

mycket italic.

Emellertid.

FF… form feed <100/ /f> fung. PC (page-count) [#] fung. Fungerar?

Fungerar.

Poeterna är plur… form. Bestämd form førekommär.

Wow//////////////////////////////////

Okay <121/ /11100> . Enligt mhand-

bok-                                                 enwow////////////

///////////////////////////////////////////////////

VM… VagnRetur/////////////////////////////////

(VR)/////////////////////////////havre-flarn… %

fung//////////////////////////////////////////////

OS [1912] STOCKHOLM/////////////////////////

Ännu 1 (en) [oerhört] tjatig text… wow////////

Ba+ […] fung////////////////////////////////////

//////////////////////////////////////////////////

//////////////////////////////////////////////////

//////////////////////////////////////////////////

Latin Unicode [101/ /f] foerecommär.

 




Prosa av farbror zwed
Läst 122 gånger
Publicerad 2018-08-10 15:57



Bookmark and Share


  farbror zwed


·················································
____________________________
    15:57 — således. Ba+ fung.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
·················································





2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed