Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag att döma

Vad är äkta vad är oäkta det är frågan
Vad är sant var är osant det är frågan
Det som är kallt för en del är varmt för andra
Det som ansesnrätt för en del betraktas som orättvist av andra

Vi vandrar alla under vår egen syn vad som är rätt eller fel
vad som är sant och vad som är osant är en hypotetisk fråga
beroende på vem den ställs till.
Finns Gud finns han inte, vem har rätt vem har fel
vem är jag att döma .

I oändlighetens perspektiv har vi alla rätt eller fel,
har en del mer rätt än andra?
Vem är jag att döma.

Stygg eller snäll, dum eller klok, har alla sin rätt att leva sitt liv?
Behandla andra som du vill bli behandlad själv .
Stygg möter stygg, snäll möter snäll, aldrig mötas de två
Lögn möter sanning, sanning möter lögn aldrig mötas de två.

Under vårt eget skydd vandrar vi alla, vi ger, vi tar,
vi önskar, vi längtar ,vi älskar , vi hatar.
Utmätt är tiden, ingen bryr sig mer






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-12 09:04



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Smartklurigt skriftat!
Sanning o lögn går hand i hand.
Välkomnar de nyanlända att ta
Del av kretsloppet spel
Med livet som insats?
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP