Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 12.8-18

Skogsrunda
ingen svamp, inga bär
fästingar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-12 16:48



Bookmark and Share


  Njord
Fästingar är ett gissel för både djur och folk! Som vanligt tänkvärda ord i din haiku!

2018-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Hu då!
2018-08-13

  limerick
Brrrrrrrrrrrrr..........
2018-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP