Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Henry är en björn, det är nog därför han inte jagar människa så ofta. Men vara till lax, vill han säkert. (Bilden är bara vriden längs en tänkt axel, för den som eventuellt undrar.)


Henry sitter i djupa tankar





Yttrande som kunde ha hörts fällas
under jakten på älg,

någonstans i skogarna kring
i landskapet Dalarna.

'Undrar om jag skall forma händerna
för munnen här och låta som en kåt älg.
Nä, jag bygger nog en altan'.

Du vet en sådan där uppbygglig sak i trä
som gör att du har vid utsikt,
under större delen av grannskapet'.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-11 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP