Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rapp



Spelet om hörselgångarna
eller om vad som är falskt
eller oväsen:
Intellektuellt sett
håller vi med om att folk är ohyra
som stjäl
andras verk
och dessutom kritiserar
sånt dom inte förstår
bara för att bli populära
Antagligen slog Beethoven dövörat till




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-14 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP